10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
VITA

VITA

Faghandel

Plassering:2. etg

Nettside:www.vita.no

Telefon:66 98 09 74

Åpningstider:10-20(09-18)

Velkommen til VITA!

Hos VITA står de klare til å hjelpe deg som søker gode råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære - og vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

I make-up avdelingen finner du mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk. Til hud har vi dagkremer, nattkremer, rens, masker, oljer og solpleie innen mange kjente og gode merker.

VITA tilbyr også shampoo, balsam, hårkurer og hårfarge. Innen kroppspleie kan du velge fra vårt utvalg av bodylotion, selvbruning, såper, håndkremer, deodoranter og flere spesialprodukter.

Du finner også alt menn trenger innen hudpleie, hudkremer, dusjsåpe, barberhøvler og aftershave for alle typer hud. Våre kjente merker som Gillette, Bulldog, Nivea, Tommy Hilfinger og flere gjør at vi er destinasjon nummer en innen hudpleie, hårstyling og barbering for menn.

Bli medlem av Club VITA å få bonuspoeng på alt du handler og gode medlemstilbud!

I dag har vi 200 butikker fordelt over hele Norge og den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981. Følg oss gjerne på instagram: vita_no. Velkommen til oss på VITA for gode råd, trygg veiledning og en trivelig handel!