10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Chica

Skobutikker

Plassering:2. etg

Nettside:www.chica-shoes.com

Telefon:66 84 82 00

Chica har siden 1987 hatt fokus på håndlagde sko og matchende vesker produsert i Spania og Italia, noe vi er meget stolte over med tanke på dagens fokus på produksjonsland og humane forhold ved fabrikkene.

Chica er en liten familie bedrift. De er selv tilstede på fabrikkene og er med på utforming og design av deres produkter. Norges skobransje er stort sett farget av de store kjedene. Hos Chica har de alltid hatt fokus på å være annerledes og inspirerende og har siden starten solgt produkter som de har vært alene om i Norge.

Dersom du er lei av å gå i de samme skoene som alle andre, er Chica rett sted for deg. Chicas produkter er produsert i nydelige skinnmaterialer fra stort sett Italia. Vi jobber stadig med å utvikle gode lester som alle er utprøvd av gründeren selv.

Chica består i dag av 7 forskjellige lester. Noen er brede og andre er smale. Ingen grunn til ikke å finne den rette lesten som passer deg. I tillegg til varemerket Chica fører vi også andre varemerker.

Alle butikkene selger sekker, lommebøker og toalettmapper i tillegg til sko og vesker. Noen av butikkene har også shop in shop med reiseeffekter.

5