10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Sommeraktiviteter for barna

Fotballskole, tennisleir, skiskole, turncamp eller dans & ballett? Her er oversikten over hva som skjer i nærmiljøet for barna i sommer:

HOLMEN TENNISLEIR

Holmen Tennisklubb arrangerer i sommerferien tennisleir/idrettsleir uke 26 og 33 på klubbens anlegg ved Holmen senteret. Her kan alle barn mellom 6-18 år delta uansett ferdighetsnivå. Vi vil dele dere inn i grupper etter alder og ferdighetsnivå så at alle får maksimalt utbytte av å delta på leiret!! NB! Vi har satt en grense på 60 deltakere per kurs og først til mølla prinsippet gjelder ved påmelding! På konkurranseleiret (nr 2) er det en grense på 20 spillere.

Hva gjør vi i løpet av denne uken?:
- Tennis er hovedidretten der vi gjennomgår de grunnleggende tekniske/taktiske ferdighetene vi trenger i tennis. Det vil bli mye spill og morsomme spilløvelser både i singel og double. Vi spiller både utendørs og inne i tennishallen for å utnytte all banekapasitet!
- I tillegg vil vi ha en «off court» øvelse per dag som et komplement til tennisen. Dette kan være alt fra tenniskoordinasjon til andre ballspill/kroppskontroll (innebandy og turn). Vi vil med dette inspirere og vise deg allsidig trening, på en morsom måte, for å bli en bedre tennisspiller!!

Mer info: http://holmentennis.no/tennisskolen/sommerleirtennisleir-2018/

Påmelding: paamelding@holmentennis.no . Ansvarlig: Peter Eriksson, hovedtrener tlf. 911 73 879.

SOMMERSKISKOLE

Holmen IF Langrenn arrangerer sommerskiskole i uke 27 og 33. Sommerskiskolen er et treningstilbud for unge løpere på tvers av lokale klubber i Asker og Bærum født 2002-2008.

La deg inspirere av vårt trenerteam uke 27 hvis du er født mellom 2008-2006 eller uke 33 dersom du er født mellom 2005-2002. 

Vil du få nye venner, utfordre deg selv og være med på morsomme aktiviteter en hel uke? Meld deg på!

Mer info og påmelding:  http://gammel.holmenif.no/holmenif/langrenn/sysmappe-fotball/nyheter-detalj-holmen-if/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=2057&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1148&cHash=3dae68a56c

SOMMERSKOLE DANS & BALLETT
 

KGB dans & ballett har sommerskole i dans for barn fra 7 til 11 år (kommende 2. - 6. klassinger) i uke 26, og egner seg både for jenter og gutter. Tilbudet har blitt veldig populært og er en flott sommeraktivitet for danseglade barn. Uken er full av dans, lek, utetid og moro. Siste dagen har vi visning for foreldre, søsken, besteforeldre.

Mer infohttps://kgbdans.no/forestillinger-aktiviteter/aktiviteter/sommerskole

Påmeldingnina@kgbdans.no  husk å skrive elevens fødselsår samt ved hvilken avdeling dere ønsker å gå.

TURNCAMP

Asker Turn arrangerer aktivitetsuke for gutter og jenter fra skolealder, dvs de som fyller 6 år i 2018 til 10 år i Heggedal flerbrukshall i uke 26 og 32 i Holmen Idrettshall. Asker Turn arrangerer aktivitetsuke for gutter og jenter fra skolealder, dvs de som fyller 6 år i 2018 til 10 år. Det vil være ulike aktiviteter både ute og inne. Vi vil ha gode kvalifiserte trenere gjennom turn campen. Det vil bli servert varm lunsj og frukt.

Mer info:  https://www.askerturn.no/Asker-Turnforening.html?actions=290:content&idc=295

Påmelding:  www.askerturn.no  eller 66791966

 

FOTBALLSKOLE

Holmen IF Fotball arrangerer Tine Fotballskole i uke 26 og 33. Fotballskolen er fra kl. 09.30 - 14.30 mandag - fredag. Alle gutter og jenter fra 6 - 12 år kan delta.

Vi tilbyr gode treningsforhold på vårt flotte anlegg! Det vil være basisinstruksjon og ulike lek-/spillvarianter før lunsj. Etter matpausen spilles det innbyrdes cup. Det vil også i år bli Coach's Challenge med konkurranse mellom barna og trenerne på slutten av hver dag. Masse moro! Vi bruker instruktører i egne rekker som er trenere i klubben eller som er aktive spillere.

Mer info og påmelding:  https://www.holmenif.no/Fotball.html?actions=39:content&idc=272

SPLASHCAMP

Asker Svømmeklubb gjennomfører SPLASHCAMP for første gang på Holmen svømmehall i uke 32.

Splashcamp har fokus på aktivitet på land og i vann. En flott arena for barn til å utvikle sine svømmeferdigheter, danne nye bekjentskap og være i aktivitet.

Bassengtreningen vil ha fokus på svømmeopplæring basert på nivå til deltaker. I tillegg til dette vil det være fokus på lek, mestring, sosialisering og noe livredning. Det vil også være en kort introduksjon til våre andre grener i løpet av uken (synkron, stup, minipolo). Aktivitetsprogrammet har fokus på koordinasjon, samarbeid, lek og trivsel. Alle barna vil være samlet under aktivitetsprogrammet, uavhengig alder og inndeling fra bassengtreningen.

Bassengtreningen er delt opp i to grupper:

Mer info og påmelding:  http://askersvom.no/splashcamp/

 

skiskole
sommerleir

 

sjøsprøyt

Publisert: 22.05.2017 15:06 Forfatter: Tanja V. Østensen