10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Senterbibliotek

 

biblioteket nytt 2015

Holmen Senterbibliotek finner du i senterets 4. etasje

Holmen Senterbibliotek er Norges eneste private bibliotek. Alle ansatte, ca 20, jobber på frivillig basis, og gjør en fantastisk innsats med å bemanne og drifte biblioteket i åpningstiden. Videre støttes driften ved hjelp av gaver, sponsorer og andre støtteordninger. I løpet av året kjøper vi derfor inn et betydelig antall nye titler, og ventetiden på nye bøker er forholdsvis kort.

Holmen Senterbibliotek rommer over 10.000 titler fordelt på skjønnlitteratur, faglitteratur, bøker for barn og ungdom, musikk, brettspill og bruktbokmarked. Holmen Senterbibliotek har verdens fineste utsikt. :-)

Bokgaver

Vi tar imot bokgaver, forutsatt at bøkene er aktuelle og av nyere dato. Vi tar også gjerne i mot lydbøker på CD. Vi har i skrivende stund utstedt lånekort til ca 1.700 barn, voksne og unge. I biblioteket har vi også et lite bruktbokmarked, hvor inntektene er øremerket innkjøp av de nyeste bøker.

Holmen Sentergalleri.

Innenfor Holmen Senterbibliotek, finner du Holmen Sentergalleri hvor det hver måned presenteres ulike kunstnere. Det er et lyst og intimt galleri hvor lokale kunstnere får anledning til å vise sine ulike arbeider, og publikum kan glede seg over vakre bilder til en overkommelig pris. Er du interessert i å benytte vårt utstillingslokalet, ta kontakt med oss. Samme åpningstid som biblioteket.

Velkommen til et hyggelig besøk. 

 

Åpningstider:

Hverdager kl 11.00-16.00

Lør kl 11.00-14.00 

Kontakt oss på 66 98 31 04 eller  senterbibliotek@holmensenter.no

biblioteket 4
biblioteket 3

 

biblioteket 1

 

 

logo biblioteket