10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
thansen

thansen

Bil

Plassering:Holmengata

Nettside:www.thansen.no

Telefon:81 56 63 03

Torshov Bilrekvisita AS har blitt thansen

I 1973 på Torshov i Oslo ble Torshov Bilrekvisita startet. Virksomheten ble tuftet på kompetente medarbeidere, stort vareutvalg og god service. En oppskrift som har ført firmaet til 13 butikker spredt over hele landet og med ca 100 engasjerte og dyktige medarbeidere.

I januar 2017 ble Torshov Bilrekvisita AS oppkjøpt av det danske firmaet thansen. I Danmark har thansen 81 butikker og ca 800 medarbeidere. Det har betydd nye muligheter med flere varegrupper som dekk/felg, sykler, moped/MC, camping/marine, elektronikk/mobil, verktøy og hus/hage. Med disse varegruppene, i tillegg til de eksisterende med bildeler og bilrekvisita, endrer vi nå konsept til thansen - bil, hjem og fritid.

Det betyr at det tradisjonsrike navnet Torshov Bilrekvisita endres til thansen. Til tross for det viderefører vi alt det gode fra Torshov Bilrekvisita sin tradisjonsrike historie. Menneskene du møter er de samme, vareutvalget blir om mulig enda bedre og vi skal fortsette å levere optimal service til våre kunder.

www.thansen.no

Et resultat av det nye konseptet er den nye nettbutikken vår, www.thansen.no. Der kan vi nå tilby ti ganger flere varer enn tidligere, noe som betyr at du finner nesten 100.000 forskjellige varer på denne siden. Og mer kommer. Vi har gunstige fraktpriser, rask levering og trygge returordninger.

ATK - Alltid Tilfredse Kunder

Vårt fokus på god kundeservice og tilfredse kunder sitter i ryggmargen vår. Hos oss kan du være sikker på at du får "value for money" og at du blir tilfreds med ditt kjøp. Skulle du mot formodning ha noe å utsette på et produkt eller din handleopplevelse, ta endelig kontakt med oss. Vi vil gjøre det vi kan for å løse problemet slik at vi lever opp til vårt kundeløfte - Alltid Tilfredse Kunder.

Vårt mål er å levere merkevarer og kvalitet til riktig pris - våre priser tåler sammenligning.

Vi strever etter å ha færrest mulig ledd mellom fabrikk og deg som kunde slik at prisen på kvalitetvarer skal bli best mulig.

Alle våre slitedeler har dokumentasjon på at de tilfredsstiller bilprodusentens krav til kvalitet og passform. Flesteparten av disse delene kommer fra de samme fabrikkene som produserer originaldeler for bilprodusentene.

Vi har også utviklet våre egne merkevarer. Vi nevner Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Raze, Carline, camp+nature m.fl., som er grundig testet og prøvd av eksperter og kunder. Vi forhandler samtidig mange av de mest kjente merkevarene i vår bransje til Norges beste priser.